REKTÖRÜMÜZ CUMHURİYETİN 100. YILI KAPSAMINDA DÜZENLENEN PERSONELER ARASI SPOR MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİREN PERSONELLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Cumhuriyetimizi 100. Yılı anısına 04-15 Eylül tarihleri arasında akademik ve idari personelimizin katılımıyla düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren personelimize ödüllerini takdim etti. Halı saha,satranç, tenis, masa tenisi, basketbol, badminton ve okçuluk branşlarında yapılan müsabakalarda başarılı olan personelimize kupaları takdim edildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, üniversitemiz akademik ve idari personelin moral ve motivasyonunu artırmayı amaçladıklarını belirterek  bu tür sportif müsabakaların mutat aralıklarla devam edeceğini söyledi.

5.12.2023 10:27:07
  • 0(354)217 89 91