You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rektörümüzden, Cumhuriyet Başsavcısı Aydoğan ve İdare Mahkemesi Başkanı Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti


Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Hâkimler Savcılar Kurulu 2025 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Enes Serdar Aydoğan’a ve Yozgat İdare Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Eşref Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Enes Serdar Aydoğan’a ve İdare Mahkemesi Başkanı Eşref Özdemir'e başarılar diledi.

Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Enes Serdar Aydoğan ve Yozgat İdare Mahkemesi Başkanı Eşref Özdemir, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

7.08.2025 11:13:27
Görüntülenme: 131
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Çapanoğlu Mah. Cemil Çiçek Cad. No : 217/1 66100 Merkez/Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr