You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

YOZGATLI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİ VE AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ


Üniversitemiz tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Yozgatlı 15 Temmuz şehit aileleri ziyaret edildi, şehitlerimiz kabirleri başında dualarla anıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Akın, 15 Temmuz hain darbe girişiminde, darbecilere karşı kahramanca mücadele ederken şehit düşen Yasin Yılmaz’ın Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü köyündeki; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Yılmaz ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Uğur Kölemen,  Ali Mehmet Vurel’in Yozgat’ın Çayıralan ilçesine bağlı İnönü köyündeki; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Güney de, Şehit Mustafa Koçak’ın Yozgat’ın Merkeze bağlı Gülyayla köyündeki ailelerini ve kabirlerini ziyaret ederek, şehitlerimizi rahmet ve dualarla andı.

Gerçekleşen programda Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, Şehitlerimizin ruhuna Üniversitemiz Bilal Şahin İlahiyat Fakültesinden Öğr. Gör. Yasin Cenan, Öğr. Gör. Talha Erdem ve Öğr. Gör. Muhammed Ali Erdal tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Devletimizin varlığı, birliği ve bekası için dualar edildi.

15.07.2021 00:00:00