Üniversitemiz Öğrencilerinden Ulusal Öğrenci Mimarı Tasarım Yarışması’nda Birincilik Ödülü

"Kıyı" konulu 2024 yılı Ziya Tanalı Ödülleri Ulusal Öğrenci Mimari Proje Yarışması sonuçları açıklandı. Üniversitemiz öğrencileri hazırlıkları proje tasarımı ile yarışmada birinci oldu.

Öğrencilerimiz , Bartın Amasra ilçesinin kıyı şeridinin şimdi ve gelecekteki durumunu gösteren tasarımla yarışmaya katıldı.Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi  Arş. Gör. Dr. Sadakat Safiyye Mumcuoğlu Türker’in yürütücülüğünde,  Mimarlık Bölümü öğrencilerimiz Büşra Karakuş ve Hazal Sarız tarafından MİM302 Stüdyo VI dersi kapsamında hazırlanan "Kıyı" konulu  proje tasarımı  2024 yılı Ziya Tanalı Ödülleri Ulusal Öğrenci Mimari Proje Yarışması'nda "Eşdeğer Birincilik" ödülünü almaya hak kazandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Ziya Tanalı Ödülleri Ulusal Öğrenci Mimari Proje Yarışması'nda elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Arş. Gör. Dr. Sadakat Safiyye Mumcuoğlu Türker ve öğrencilerimiz Büşra Karakuş ve Hazal Sarız’ı tebrik ederek başarılarının  devamını diledi.

23.08.2024 14:19:43
  • 0(354)217 89 91