You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ BAŞARI İLE TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE SERTİFİKALARI VERİLDİ


Üniversitemiz KOSGEB destekli verilen Girişimcilik-I ve Girişimcilik-II derslerini alıp başarılı olan öğrencilerimize sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi. Sertifika almaya hak kazanan 41 katılımcı öğrencimize verilmek üzere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Saçmacı ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, KOSGEB faaliyetleri ve sağlamış oldukları destekler konusunda bilgiler verdi. Işık konuşmasının devamında; “KOSGEB Yozgat Müdürlüğü olarak uygulanabilir iş fikirleri olan siz gençleri bulup, sizleri ekonomiye kazandırmak için Bozok Üniversitesi işbirliği ile programlar düzenlemekteyiz. Girişimcilik sertifikası tüm illerimizde geçerli olup geçerlilik süresi gibi kısıtlama da söz konusu değildir. Girişimcilik sertifikaları hepinize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın konuşmasında yapılan destek programları ile ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak olduğunu belirterek üniversite gençliğinin de girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve gençlerin bir iş planına dayalı olarak kuracakları işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenlediklerinin altını çizdi.

Konuşmaların ardından Üniversitemizde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik derslerini başarı ile tamamlamış olan 41 öğrenciye sertifikalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Saçmacı, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi  Mehmet Kara tarafından öğrencilerimize takdim edildi.

20.03.2018 00:00:00