You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ÜNİVERSİTEMİZDE "ŞİMDİ SİZİN İÇİN YENİ BİR GÜN DOĞUYOR" KONULU PANEL DÜZENLENDİ



Bozok Üniversitesi, KOSGEB, TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında “Şimdi Sizin İçin Yeni Bir Gün Doğuyor” konulu panel düzenlendi.




İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen panele Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılıçarslan, Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, KOSGEB Başkan Müşaviri Salih Tuna Şahin, Yozgat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özışık, işadamları ve çok sayıda öğrenci katıldı.




Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara moderatörlüğünde gerçekleşen “Şimdi Sizin İçin Yeni Bir Gün Doğuyor”  konulu panelde Yozgat’ta hizmet ve imalat sektöründe başarılı kadın yönetici profili çizen Hatice Sarı, Nevin Özışık, Fatma Güler, Gülşen Solmaz ve Hatice Yorulmaz, kadın girişimcilerin sorunları, yatırım önerileri, başarı hikâyeleri dinleyicilerle paylaştı. Yozgat’ta kadın girişimci olmanın avantajları ve dezavantajları, sektörel zorluklar, finans yönetimi, kurumsallaşma, KOSGEB destekleri ve kariyer planlaması gibi çeşitli konularda öğrencilerimize bilgilerin aktarıldığı panelin sonunda Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.




29.03.2016 00:00:00