ÜNİVERSİTEMİZDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Dördüncü yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinlikleri kapsamında hain darbe girişimde vatanını, milletini, bayrağını ve ülkesinin diğer tüm değerlerini savunurken şehit olan kahramanlarımız için Üniversitemiz Erdoğan Akdağ Camiinde öğle namazı öncesinde Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Yasin Cenan, Öğr. Üyesi Talha Erdem ve Erdoğan Akdağ Camii İmam Hatibi İbrahim Gökberk Güler tarafından Mevlid-i Şerif okundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın ve Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, fakülte dekanları, birim amirleri, akademik ve idari personelimizin katıldığı Mevlid-i şerifin ardından,  bu güzel vatan uğruna kanlarıyla tarih yazan; bayrağımıza, bağımsızlığımıza, ezanımıza sahip çıkmak için şehadete yürüyen 251 şehidimiz için dualar edildi.

15.07.2020 00:00:00