ÜNİVERSİTEMİZDE “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” PROGRAMI

Cuma namazı öncesi okutulan Mevlid-i Şerif’e TBMM Anaya Komisyon Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, üniversitemiz akademik ve idari personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından şehitler ve hain gecenin bir daha yaşanmaması için dua edildi.

ÜNİVERSİTEMİZDE “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ” AÇILDI

Anma programı kapsamında Üniversitemiz tarafından Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında “15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisi” açılışı yapıldı. Sergide, İstanbul, Ankara ve Yozgat’ta 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve ardından tutulan demokrasi nöbetlerinden kesitler yer aldı.

12.07.2019 00:00:00