You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ÜNİVERSİTEMİZ RADYOSU BOZOK FM’DE 15 TEMMUZ ÖZEL YAYINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Resmi açılış öncesi test yayınlarına 107.0 frekansıyla başlayan üniversitemiz radyosu ilk canlı yayınını 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Öğr. Gör. Yasemen Göksügür sunuculuğunu yaptığı 15 Temmuz özel yayınında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ  “15 Temmuz 2016 tarihi, devletimiz içinde sinsice yuvalanan, vatanımıza, birliğimize, bayrağımıza kasteden   Fettullahçı Terör Örgütü  mensubu hainlere karşı dünyada eşine az rastlanır bir direnişin ve kahramanlığın yazıldığı gündür. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın "Milletin üzerinde bir güç tanımadım ben bugüne kadar" sözü ile meydanlara inen, göğsünü kurşunlara siper eden bu şanlı ecdadın torunlarının vatan aşkı, azmi ve kararlılığı sayesinde ülkemiz aydınlık bir sabaha ulaşmıştır. Bu sene 3. yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  vesilesiyle bu güzel vatan uğruna kanlarıyla tarih yazan; bayrağımıza, bağımsızlığımıza, ezanımıza sahip çıkmak için şehadete yürüyen 251 şehidimize Allah’tan rahmet diliyor, 2196 gazimize de göstermiş oldukları kahramanlık nedeniyle şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Geçmiş yönetimden bir emanet aldıklarını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ “Bu emaneti üniversitemizin bütün birimleri ve çalışanlarının kattığı önemli değerlerle hak ettiği yerlere hep birlikte taşıyacağız” dedi. Rektörümüz temel anlamda yönetimsel olarak hedefleri, beklentileri ve yol haritası hakkında dinleyicilere bilgi verdi.

Programın sunuculuğunu gerçekleştiren radyo sorumlusu Öğr. Gör. Yasemen Göksügür, "Bozok FM hem üniversitemiz için hem de Yozgat halkı için önemli bir kurum. Bu ilk canlı yayınımız.  Bu tarihi günün mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yayın akabinde yeni dönemde alanında uzman birbirinden değerli isimleri konuk etmeye devam edeceğiz. Dinleyicilerimize daha iyi bir yayın ulaştırmak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz. En kısa sürede de radyomuzun resmi açılışını da yapmayı planlıyoruz ” dedi.

Program  sonrası Rektörümüz Prof.Dr.Ahmet Karadağ  radyo yayın ekibi ile hatıra fotografı çekildi.

18.07.2019 00:00:00