You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Üniversitemiz ve Albayrak Grubu Varaka Kağıt Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı


Üniversitemiz ile Albayrak Grubu Varaka Kağıt Ar-Ge Direktörlüğü arasında bilimsel araştırma, teknoloji geliştirme, inovasyon ve eğitim konularında işbirliğini teşvik etmek, sanayi ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek ve bilgi paylaşımını içeren işbirliği protokolü  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Albayrak Grubu ve Varaka Kağıt Ar-Ge Direktörü Prof. Dr. Arif Karademir tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında kâğıt ve selüloz teknolojileri, inşaat malzemeleri, sürdürülebilir üretim teknikleri ve atık yönetimi gibi alanlarda ortak Ar-Ge projeleri geliştirmek, Varaka Kâğıt tesislerinde öğrencilere yönelik mesleki gelişim programları ve staj imkânları sunulmasının yanı sıra teknoloji bilgi transferi noktasında karşılıklı katkı sunması amaçlanıyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar imzalanan protokolün her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulundu. İmzalanan işbirliği protokolünün üniversite-sanayi işbirliği açısından güzel bir örnek teşkil ettiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar, ortaya çıkacak sinerjiyle sürdürülebilir ve amaca matuf güzel projeler hedeflediklerini sözlerine ekledi.

28.08.2024 10:26:41
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr