You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ÜNİVERSİTEMİZ VE HAVELSAN ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


Hava Elektronik Sanayii (HAVELSAN) ile Üniversitemiz arasında Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin ‘Staj ve İşyeri Eğitim’ imkânlarını içeren işbirliği protokolü imzalandı.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin HAVELSAN`da staj yapabilme ve iş yeri eğitimi imkânlarına ilişkin protokol imzalandı.

Protokol kapsamında Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin Staj ve İşyeri Eğitim desteği hedeflenmekte. Protokol çerçevesinde gelişim potansiyeli yüksek genç ve yetenekli üniversitemiz öğrencileri HAVELSAN staj programına dâhil edilecek. Ayrıca üniversitemiz öğrencilerinin öğrenim gördüğü mühendislik alanlarıyla ilgili teknolojik açıdan beceri ve deneyim kazanmasına katkı sağlamak amacıyla yapılan iş birliği protokolü kapsamında öğrencilerimiz HAVELSAN’da iş yeri eğitimi alabilecekler.

Ziyaret sonrası Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

19.12.2023 08:55:11
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr