ÜNİVERSİTEMİZ BOZOK EVİ’NDE RAMAZAN İLAHİLERİ MEŞK PROGRAMI DÜZENLENDİ

Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın son günlerine yaklaşırken Üniversitemiz Bozok Evi’nde (Tarihi Cumhuriyet Mektebi Binası) Yozgat Türk Müziği Meşk Topluluğu tarafından Ramazan İlahileri Meşk programı düzenlendi.

Büyük bir beğeni toplayan programa Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Yılmaz, akademisyenler, öğrenciler ve musikiseverler katıldı.

Yozgat Türk Müziği Meşk Topluluğu’ndan Solistliğini İbrahim Acer’in yaptığı, Kerem Mermertaş, Çağrı Çınarer, Mustafa Hilmi Güder, Muhammed Doğan ve Halil İbrahim Güneşer’in sazende olarak yer aldığı programda Ramazan ilahilerinin seçkin örnekleri sunuldu.

Program sonrasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Yılmaz, tertip edilmiş olan bu güzel musiki akşamından dolayı solist ve sazendelere çok teşekkür etti.

5.04.2024 12:22:22
  • 0(354)217 89 91