Üniversitemiz Öğretim Üyesi TETRA (CA23125) Projesi’nin Yönetim Komitesine Kabul Edildi

Üniversitemiz Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Bakır, Avrupa Bilim ve Teknoloji İşbirliği COST (Cooperation in Science and Technology) Eylemleri kapsamında yürütülecek TETRA (CA23125) projesinin yönetim komitesine kabul edildi.Avrupa Bilim ve Teknoloji İşbirliği (COST) Eylemleri kapsamında yürütülecek olan TETRA (CA23125) projesi ile kanserin erken teşhisi ve tedavisi için makine öğrenimi ve derin öğrenme teknikleri kullanılarak biyomedikal dokuların analizinde doğruluk ve etkinliğin artırılması hedefleniyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, önemli bir projenin yönetim komitesine kabul edilen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Bakır’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

23.08.2024 14:31:39
  • 0(354)217 89 91