You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

KAHRAMAN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR VE İLİMİZDEKİ ŞEHİTLER KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI


Üniversitemizde,15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ömer Halisdemir’in kabri başında anma etkinliği düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, akademik ve idari personelimiz 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde Bor İlçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan kabrini ziyaret ederek , dua etti.








































Yozgat’ta şehitler mezarları başında anıldı.

Üniversitemiz tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Yozgatlı 15 Temmuz Demokrasi şehitleri, kabirleri başında dualarla anıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey ve akademik idari personelimizden oluşan heyet  15 Temmuz hain darbe girişiminde darbeci hainlere karşı kahramanca mücadele ederken şehit edilen Yasin Yılmaz ve Beytullah Yeşilay’ın baba ocağı ve kabrini ziyaret etti.

Rektör yardımcımız Şenol Akın ve Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Mahmut Kılıç şehit Ali Mehmet Vurel ve  şehit Yıldız Gülsoy’u 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde  kabirleri başında dualarla andı.

16.07.2018 00:00:00