CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA “ENGELLERİ İNOVASYON İLE AŞ” PROJE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Türkiye İnovasyon Haftası  ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Doç. Dr. Ayşe ŞENER TAPLAK danışmanlığında Sağlık Bilimleri Fakültesi  Hemşirelik 3. Sınıf öğrencileri tarafından “Engelleri İnovasyon ile Aş” proje etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında engelli ya da fonksiyon kaybı olan bireylerin hayatlarına yenilikçi sağlık çözümleri sunan projeler görücüye çıktı.

Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Evren YAŞAR, Fakülte dekanları, öğretim üyeleri, Engelli bireylere Hizmet Derneği ile İşitme Engelliler spor kulübü temsilcileri tarafından projeler ilgi ile karşılandı. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Evren YAŞAR, projeleri tek tek inceleyerek Hemşirelik Bölümü öğrencilerimize teşekkür etti. Öğrencilerimizin inovasyon kültürünü benimsemeleri, sağlık alanında yenilikçi çözüm önerileri için çaba sarf etmelerini takdir ettiğini dile getirerek; üniversitemiz kapsamında sağlık ve mühendislik bilimlerini bir araya getiren projelerin devamının geleceğini ve öğrencilerimizin bu alanda destekçisi olduğunu söyledi.

4.12.2023 15:05:32
  • 0(354)217 89 91