You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

GİRİŞİMCİLİK VE ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ


Yozgat Bozok Üniversitesi Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi. Etkinliğe konuşmacı konuğu ETPA GIDA Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Zafer Özışık oldu. Programda ayrıca Üniversitemiz  ve ETPA Gıda arasında ‘Staj Sözleşmesi’ protokolü imzalandı. Protokol kapsamında üniversitemiz öğrencilerine kariyer hedeflerine yönelik ilk adım sayılan staj imkânı sağlanmış oldu.

Yozgat Bozok Üniversitesi, öğrenci ve iş dünyası ile köprü kurmak amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri’nin ilki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Ulusan, Yozgat Bozok Üniversitesi Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Kara, ETPA Gıda Yönetim Kurulu Başkanı ve Çamlık Gazetesi sahibi İşadamı Zafer Özışık ve çok sayıda öğrenci ile öğretim üyesi katıldı.

ETPA GIDA Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Zafer Özışık girişimci ruhla ticaret hayatına nasıl başladığı, hangi zorluklarla karşılaştığı, perakende ve pazarlama sektörü, kariyer planlaması ve gelecek hedeflerinden öğrencilere bahsetti.Kişinin önce kendini geliştirme istediği ve arzusunda olması gerektiğini söyleyen Özışık; “Kendimizi geliştirmemiz, çağa uymamız lazım. Başarıda birinci madde zamanı iyi kullanmaktır. Çalışmak, tabi dürüstlük olmazsa olmazdır. İşi kendi işiniz gibi görmektir” diye konuştu.

Program sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, kariyer günlerine katılarak katkı sağladığı için İşadamı Zafer Özışık’a teşekkür plaketi takdim etti.

Program, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

2.11.2018 00:00:00
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr