You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

İl Protokolünün Katılımıyla Üniversitelerde Huzur Ve Güveni Artırma İl Komisyonu Toplantısı Yapıldı


Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla “Üniversitelerde Huzur ve Güveni Artırma İl Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz ev sahipliğinde  ve öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim alabilmeleri için gerekli tedbirlerin alınmasına yönelik düzenlenen toplantıya, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, İl Jandarma Alay Komutanı  Albay Cezmi Yalınkılıç, Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Hopur, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Köksal Suntay, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya,  Rektör Danışmanı  Prof. Dr. Fuat Köksal katıldı.

Toplantıda, güvenlik ve barınma başta olmak üzere üniversite yerleşkelerinde ve çevresinde alınması gereken tedbirler, uyuşturucu suçlarıyla etkin mücadele, suç ve terör örgütlerinin eleman kazanımlarının engellenmesi, istismar ve provokasyonların önüne geçilmesi gibi konular gündeme alındı. Ayrıca, bu tedbirlerin hayata geçirilmesi üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı.

Toplantı sonunda, üniversiteler çevresinde güvenlik önlemlerinin sıkılaştırılacağı ve öğrencilerin her türlü güvenlik sorununa karşı korunması için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

14.10.2024 17:04:10
Görüntülenme: 234
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr