You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

"Bozok'ta Bahar" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.


Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen "Bozok'ta Bahar" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Üniversitemiz öğrencileri en güzel ilkbahar fotoğrafını yakalamak için yarıştı.

“Değerli öğrencilerimiz, siz de kameralarınızı hazırlayın ve doğanın yeniden doğuşunu, baharın renklerini ve kampüsün güzelliklerini objektifinize yansıtın” teması ile yapılan yarışamaya öğrenciler üniversitemiz yerleşkesinden kadrajladıkları çeşitli görüntüleri fotoğraf karesine aktardı.   

Fotoğraf sanatına gönül vermiş öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada en güzel ilkbahar fotoğrafını yakalamak için çaba gösterdi.Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, “Bozok’ta Bahar ” konulu fotoğraf yarışmasında ödül kazanan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Yarışmada birinci olan İbrahim Çınar’a  10 bin TL, ikinci Mehmet Korkmaz’a  7 bin 500 TL, üçüncü olan Rohad Yılmaz’a  5 bin TL ödül verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar,  "Bozok'ta Bahar" konulu fotoğraf yarışması ile öğrencilerin objektiflerini doğaya çevirerek üniversitemiz kampüsünün ilkbaharını en güzel şekilde yakalamalarını amaçladıklarını söyledi. Üniversitemiz kampüsünün doğal güzelliklerini kadrajına sığdıran değerli öğrencilerimi kutlayarak başarılarının devamını dileyen Rektörümüz,  yarışamaya sponsor olan Gimat Marketler Zinciri, Sürmeli Mangal Keyfi ve Genesis Kurumsal Mühendislik Hizmetleri işletmelerine de sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

11.06.2024 16:30:00