DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZ ANISINA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına ağaç dikim etkinliği düzenlendi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Batı Cephesinde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Toplumda çevre farkındalığının artırılması, genç nesillerin çevre bilinci ile yetişmesi, doğa bilincinin kazandırılması ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın unutulmaması adına düzenlenen etkinlikte yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.

12.05.2023 15:24:22