You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi’nde yeni Dekan Prof. Dr. Gürsel Güler Oldu


Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevine Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürsel Güler vekâleten atandı. Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Dekan Prof. Dr. Nezahat Güçlü görevini Prof. Dr. Gürsel Güler’e devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Güçlü, Eğitim Fakültesi dekanlık görevine başladığı ilk günden itibaren adalet, sorumluluk ve hoşgörü anlayışıyla görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını söyledi.

Emekliliği nedeniyle görevinden ayrıldığını  belirten Prof. Dr. Güçlü konuşmasının devamında ; “  Görev sürem boyunca fakültemizi ileriye taşımak adına ekip ruhu ile çalıştık. 45 yıllık tecrübe ve deneyimlerimle öğrencilerimin her zaman yanında olmaya gayret ettim. Buradan ayrılırken hüzünlüyüm. Bu ayrılık zor gelecek ama görevimi yakın çalışma arkadaşım Prof. Dr. Gürsel Güler’e bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnanıyorum ki Eğitim Fakültemiz daha iyi noktalara gelecektir. Görev sürem boyunca bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Rektörümüze , fakülteme gösterdiği destek,  şahsıma gösterdiği sevgi sebebiyle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Devir teslim töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu bayrağı daha ileri taşımanın temel bir görev ve sorumluluk olduğunu söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar konuşmasının devamında: “ Fakültemize  tecrübe ve deneyimleri ile çok büyük katkıları olan Prof. Dr. Nezahat Güçlü hocamıza teşekkür ediyorum.  Kendi isteği ile emekli olmaya karar verdi. Görev süresince Eğitim Fakültemiz ve Üniversitemiz için yaptıkları unutulmaz. Nezahat hocama  bir dekandan, bir yöneticiden öte bu kuruma anneliği öğrettiği için ayrıca teşekkür ederim. Unutulmayacağınızı ve bizim için değerli olduğunuzu bilmenizi isterim. Fakültemize sunduğunuz  değerli katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Dekanlık görevine vekâleten atanan Prof. Dr. Gürsel Gürel  hocamız da  deneyim ve tecrübeleri ile bundan sonraki süreçte fakültemize  değer katacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Eğitim Fakültesi  yeni dekanı Prof. Dr. Gürsel Güler de  “Akademik  hayatım boyunca edindiğim bilgiyi ve tecrübeyi üniversitemize ve fakültemize aktarmak için kullanacağım. Görevimin  sorumluluğunun bilinciyle fakültemizi  daha ileri seviyelere taşımak için çalışacağız. Nezahat hocama fakültemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Beni bu  göreve layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar’a da  ayrıca teşekkür ediyorum ”dedi.

 

21.08.2024 13:38:23
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr