You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ 1. KARİYER GÜNLERİ SONA ERDİ


Bozok Üniversitesi Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Bozok Üniversitesi 1. Kariyer Günleri sona erdi.

Üniversite öğrencilerinin kamu ve iş dünyası ile buluşmasını sağlamak amacıyla farklı meslek alanlarına yönelik düzenlenen kariyer programlarının sonuncusu Eğitim Fakültesi’nde yapılan programla son buldu. Bozok Üniversitesi 1. Kariyer Günleri kapanış oturumu konuğu Memiş Taşkoparan oldu. Taşkoparan kendi yaşam hikâyesinden kesitler sunarak öğretmenlik mesleğine ilişkin bilgilerini ve tecrübelerini öğrenci arkadaşlarımız ile paylaştı. Başarılı öğretmenliğin yolunun mesleği sevmekten geçtiğini ifade eden Taşkoparan ideal öğretmen olmak için, alan bilgisi güçlü, derin düşündürme becerisi olan, pozitif ve motive edici enerjisi olan, espri yeteneği olan, insani değerleri yüksek, öfke kontrolü güçlü olan, pratik zekâlı, iyi bir iletişimci olunması gereğinden bahsetti. Kendi uygulamalarını somut olarak anlatan konuşmacı soru cevap bölümünde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulu Müdürü Osman Kayıhan’da okul ortamında başarının koşulları ve idari olarak yapılması gerekenleri sıralayarak sohbete katkı sağladı.

Daha sonra kürsüye gelen Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Tayyip Duman mesleğe ilişkin öğütlerini sıraladıktan sonra konuşmacıya ve Bozok Üniversitesi Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürüne teşekkürlerini sundu.

Günün anısına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Akın sağladığı katkılardan dolayı  Memiş Taşkoparan’a plaket taktim etti.

27.04.2018 00:00:00