You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

YÖK YÜRÜTME KURULU ÜYESİ PROF.DR. NACİ GÜNDOĞAN ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Üniversitemiz ve MESA Holding arasında Kenevir İşbirliği Protokolü töreni için Yozgat’a gelen YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde Üniversitemizin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Prof. Dr. Gündoğan, ilk olarak Kenevir Araştırmaları Enstitüsü bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında Rektör Yardımcımız ve Kenevir Araştırmaları Koordinatörü Prof. Dr. Güngör Yılmaz'dan bilgiler aldı. İhtisas Üniversitesi olarak Yozgat Bozok Üniversitesi’nin kısa zamanda büyük mesafe aldığını söyleyen Gündoğan, daha sonra BİLTEM'i (Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi) ziyaret etti.

Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi'nde Üniversitemiz UZEM birimi ve faaliyetleri hakkında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Güney tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ tarafından makamda ağırlanan YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, Üniversitemizin yaptığı çalışmaları yerinde görmekten ve İhtisas Üniversitesi olarak yürütülen çalışmaların neticesi olan bu önemli imza törenine davet edilmelerinden dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ da Prof. Dr. Gündoğan’a teşekkür ederek, İhtisas Üniversitesi olarak başından beri yürütülen çalışmalarda YÖK Başkanımızın, YÖK’ün değerli üyelerinin ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek, Yozgatımız ve Üniversitemiz için gelecek vadeden bu önemli imza törenine katılmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Yücel Güney, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Uğur Kölemen de hazır bulundu.

Ziyaret sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Prof. Dr. Naci Gündoğan’a hediye takdiminde bulundu.

14.1.2022 16:39:22