You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Akademisyenlerimizin TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı Başarısı


Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Hatice Çilsalar Sagnak’ın yürütücüsü olduğu “Yapay Zeka Odaklı Pedagoji: Okul Öncesi Eğitimi Zenginleştiren Yenilikçi Mesleki Gelişim Modülleri” başlıklı proje TÜBİTAK-Araştırma Destek Programları Başkanlığı tarafından “3501-Kariyer Geliştirme Programı” kapsamında desteklenmeye layık görüldü.

Proje ekibinde araştırmacı olarak Üniversitemizden Dr. Öğr. Üyesi Aysel Korkmaz, Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Özlem Gözün Kahraman, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Mustafa Aslanderen ve Üniversitemiz öğretim elemanı Araş. Gör. Gökçe Akın; danışman olarak ise Hong Kong Çin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Thomas K. F. Chiu ve Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ulutaş görev alacak.

Destek gören proje kapsamında Yozgat ve çevre illerde görev yapan okul öncesi öğretmen ve öğretmen adaylarının yapay zekayı eğitimi desteklemek amaçlı pedagojik uygulamalarına dâhil etmeleri amaçlanmakta. Eğitimin hem yerel hem de ulusal boyutta çağın gerekliliklerine uygun şekilde dönüşümüne katkı sunacak projede profesyonel gelişim modüllerinin geliştirilmesi hedeflenmekte.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında projeleri kabul edilen akademisyenleri ve proje ekibinde yer alan diğer öğretim üyelerini tebrik ederek başarıların devamını diledi.

25.09.2024 15:43:48
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr