15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİN KABİRLERİ VE AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ

Üniversitemiz tarafından ‘‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası’’ etkinlikleri kapsamında Yozgatlı 15 Temmuz demokrasi şehitleri, kabirleri başında dualarla anılarak aileleri ziyaret edildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Akın, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen ve Genel Sekreter Yardımcısı İzzet Ünlü, 15 Temmuz hain darbe girişiminde, darbecilere karşı kahramanca mücadele ederken şehit düşen Ali Mehmet Vurel’ in  Yozgat’ın Çayıralan ilçesine bağlı İnönü ve  Şehit Mustafa Koçak’ın Yozgat’ın Merkeze bağlı Gülyayla köyündeki ailelerini ve kabirlerini ziyaret ederek, şehitlerimizi rahmet ve dualarla andı.

Gerçekleşen programda Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, Şehitlerimizin ruhuna Bilal Şahin İlahiyat Fakültesinden Doç. Dr. Orhan Yılmaz ve Öğr. Gör. Talha Erdem tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Devletin varlığı, birliği ve bekası için dualar edildi.

Ziyarette şehit ailelerine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Akın tarafından 15 Temmuz anısına hediye takdim edildi.

17.07.2020 00:00:00