TEKNOFEST BİTTİ ! ÜNİVERSİTEMİZ ÖDÜL ALMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin en prestijli ve Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2024 yarışlarında Üniversitemiz,  birçok farklı kategoride önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

Teknolojinin ve inovasyonun buluştuğu TEKNOFEST 2024’te,  yarışlara katılan üniversitemiz BeeM takımı hazırladıkları Robotaksi araçla “Özgün Araç” kategorisinde en özgün yazılım ödülüne layık görüldü.

Robotaksi-Binek Otonom araç kategorisinde yarışan Üniversitemiz BeeM Takımı, araştırma üniversiteleri ve teknik üniversiteleri geride bırakarak Türkiye 9.’luğu elde etmesinin ardından A’dan Z’ye tüm üretim ve yazılım süreçlerini kendilerinin geliştirdiği inovatif projeleriyle en özgün yazılım ödülünü de  alarak başarılarını taçlandırdı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar Türkiye’nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen TEKNOFEST yarışlarında önemli başarılara imza atan Üniversitemiz BeeM Takımı öğrencileri ve danışmanını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

25.10.2024 18:29:51
Görüntülenme: 327