You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Üniversite hayali kuran yüz binlerce aday için tercih maratonu başladı. Üniversite adayı gençlerin hem üniversitemizi daha yakından tanımaları hem de doğru meslek seçimi ve tercih yapabilmeleri adına YOBÜ Tanıtım Günleri başlayacaktır. Sınav sonrası da önemli karar noktalarından biri olan üniversite tercihlerinde gençleri yalnız bırakmayan Üniversitemiz, aday öğrencilerin bireysel tercihleri ve sonuçları doğrultusunda yerleşebilecekleri bölüm ve programlarımız hakkında yol gösterici bilgiler aktarılacaktır.

22 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında ve saat 10.00-17.00 arası olmak üzere YKS tercih danışmanlığı ve bölüm tanıtımları için Yozgat Bozok Evi’nde düzenlenecek olan tanıtım günlerinde fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulları; uzman akademisyenler tarafından aday öğrencilere tanıtılacaktır. Üniversitemiz tanıtım temsilcileri tarafından aday öğrencilere üniversitemizin bölüm ve programları, kontenjanlar, sosyal ve sportif imkânları, sağlık, barınma, beslenme, ulaşım olanakları gibi konular hakkında bilgi verilerek kariyer planlamalarına ilişkin doğru tercih yapmalarında yardımcı olunacaktır.

Üniversitemize yeni başlayacak öğrencileri bilgilendirmek amacıyla aday öğrenci sayfamızda Fakülteler, Meslek Yüksekokulları, Yüksekokulları, Enstitüler, Genel Kampüs ve Sosyal Faaliyetlerimizi içeren YOBU Galeriyle birlikte her biri hakkında bilgilendirici içeriğe sahip Tanıtım Rehberinin yanı sıra videolu tanıtımlar için Tanıtım Filmi; Üniversitemize ait Taban Puanları- Kontenjanları ve Tercih Kılavuzu web sayfamız yer almaktadır.

Aday Öğrenci Sayfamızı incelemek için tıklayınız.

19.07.2024 16:47:24
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr