YOZGAT: “TÜRKİYE'NİN TAM ORTASI” GÖRSEL TASARIM YARIŞMASI

Türkiye'nin merkezi olarak belirlenen Yozgat ilinde düzenlenecek olan "Türkiye'nin Tam Ortası" temalı tasarım yarışması, Yozgat Valiliği koordinasyonunda Yozgat Bozok Üniversitesi, Yozgat İl Özel İdaresi ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) iş birliğiyle gerçekleştirilecektir. Yarışmanın konusu, ORAN danışmanlığında başvurusu Yozgat İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edilen "Türkiye'nin Tam Ortası" markasıdır. Bu kapsamda yarışmacılardan “Türkiye’nin Tam Ortası” bilgisini bir görsel ile anlatmaları talep edilmektedir. Hazırlanan bu görselin afiş, banner, billboard veya sosyal medya gibi alanlarda kullanılması planlanmaktadır.  Tescili gerçekleştirilen bu markanın Yozgat ilinin görünür yerlerinde sergilenerek farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.

Yarışma afişi için TIKLAYINIZ.

Detaylı şartname için TIKLAYINIZ.

Tescilli logo için TIKLAYINIZ.

Başvuru linki için TIKLAYINIZ.

Yarışma İlan tarihi: 10 Mart 2024

Son teslim tarihi: 15 Nisan 2024

Sonuçların ilan edilmesi: 25 Nisan 2024

Yarışmaya Başvuru Şekli:

Başvurular online olarak  15 Nisan 2023 saat 17.00’a kadar https://forms.gle/qGPtiRj92RTi7Zc29  linkinden sisteme yüklenmelidir.

Ödüller

Birincilik ödülü: 10.000 TL (Onbin Türk Lirası) ve Başarı Belgesi