You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2 Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar) olmak üzere toplam 2 adet Sürekli İşçi alınacaktır.

İŞKUR`a yapılan müracaatlar sonucunda Çalışma ve İş Kurumu Yozgat İl Müdürlüğü tarafından Üniversitemize bildirilen unvan sayısının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday noter huzurunda 26 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 14:00’te Üniversitemiz Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde çekilecek kura ile belirlenecek olup, kura çekimine katılımcı kabul edilecektir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

NOT: İŞKUR tarafından Öncelikli statüde alınan başvurular, açık iş sayısı ile aynı sayıda olduğu için kuraya tabi tutulmayarak, doğrudan sözlü mülakata alınacaktır.

22.9.2022 15:50:56