You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Yozgat Bozok Üniversitesi (YOBÜ) Kalite Topluluğu, 19 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen online bir tanışma toplantısıyla bir araya geldi. Toplantıya Yozgat Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu da katılım gösterdi.

Toplantının açılışını YOBÜ Kalite Topluluğu Başkanı Ahmet Gemici gerçekleştirdi. Gemici, topluluğun yönetim ve denetim organlarını detaylı bir şekilde tanıtarak, 2023-2024 akademik yılında planlanan faaliyetlere dair bilgiler paylaştı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu, topluluğa hitaben bir konuşma yaparak Üniversitenin Kurumsal Akreditasyon Programı (K.A.P.) süreci hakkında bilgiler verdi. Hacıhasanoğlu ayrıca, öğrencilerin kalite serüvenindeki rolüne vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantı kapsamında, 2023 yılı öğrenci memnuniyet anketi sonuçları da katılımcılarla paylaşıldı. Güçlü ve gelişmeye açık yönler üzerine yapılan tartışmalarla, üniversitenin kalite sürecine katkı sağlanması hedeflendi.

YOBÜ Akreditasyon ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen K.A.P. Öğrenci Bilgilendirme sunumuyla toplantı sona erdi. Katılımcılar, toplantı boyunca edindikleri bilgiler doğrultusunda dilek ve temennilerini paylaşarak etkileşimli bir platformda bilgi alışverişinde bulundular.