2021/ 2022 BAHAR DÖNEMİ DERS KAYITLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AÇILACAK DERSLER, MÜFREDATLAR VE İNTİBAK TABLOLARI

ŞEFAATLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AÇILACAK DERSLER VE İNTİBAK TABLOLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ:

AÇILACAK DERSLER:

ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI

MÜFREDATLAR:

ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI MÜFREDATI

İNTİBAK LİSTELERİ VE KAYITLAR İÇİN ÖNEMLİ:

• Programda güncellenen müfredat neticesinde eski müfredatlarımız 2021-2022 müfredatına intibaklanmıştır.
  • Bu bağlamda öğrencilerimiz ders seçimlerini yaparken mümkün olabildiğince dikkatli olmalı ve danışman hocaları ile entegre bir şekilde ders kayıtlarını yapmalıdırlar.
  • Öğrencilerimiz mezun olabilmeleri için 120 AKTS tamamlamalıdır. Bu nedenle AKTS hesaplarını doğru bir şekilde yapmaları ve gerekli olan AKTS'yi toplamaları gerekmektedir.
  • Aşağıda programlarımıza ait her bir müfredat için intibak tablosu yer almaktadır. Öğrencilerimiz kayıtlı olduğu programlara ilişkin müfredatlara karşılık gelen intibak derslerini görebilirler.

İNTİBAK LİSTELERİ:

ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMI İNTİBAK TABLOSU