You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Spor Bilimleri Fakültesi’nde dekanlık devir teslim töreni


Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ercan Polat vekaleten atandı. Spor Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Prof. Dr. Ercan Polat görevi Dekan Prof. Dr. Mehmet Güçlü ’den devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Güçlü, dekanlık görevi süresince adalet, sorumluluk ve hoşgörü anlayışıyla görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını söyledi.Emekliliği nedeniyle görevinden ayrıldığını belirten Prof. Dr. Güçlü konuşmasının devamında ; “Arkadaşlar her şeyin bir başlangıcı bir de sonu vardır.  Makamlar ve mevkiler geçicidir. Bizler sadece o makamları korumak ve yükseltmek için çalışırız. Ancak burada yapılacak işler ebedidir. Dolayısıyla burada yapılacak en önemli hizmet Türk Milleti’ne, insanlığa ve Türk sporuna yapılacak hizmetlerdir. Sizlerin gayretlerinizi, projelerinizi, çalışmalarınızı ve motivasyonunuzu görebiliyorum. İnşallah beni mahcup etmeyeceksiniz.  Benim sizden tek isteğim var o da birbirinize kenetlenmeniz ve sayın dekanıma olanca gücünüzle destek vermek suretiyle fakültemizi Türkiye’nin en önemli Spor Bilimleri Fakülteleri’nden biri yapmanız. Bunu gerçekleştireceğinize canı gönülden inanıyorum. Bu vesile ile her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve helallik istiyorum” dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi yeni dekanı Prof. Dr. Ercan Polat da,  “ Prof. Dr. Mehmet Güçlü Hocamdan aldığım emanete en iyi şekilde sahip çıkarak, ekip arkadaşlarımla birlikte görevimin sorumluluğunun bilinciyle fakültemizi daha ileri seviyelere taşımak için çalışacağız. Edindiğim bilgi ve tecrübeyi üniversitemize ve fakültemize aktarmak için kullanacağım. Mehmet Güçlü Hocama fakültemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar’a da ayrıca teşekkür ediyorum ”dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu bayrağı daha ileri taşımanın temel bir görev ve sorumluluk olduğunu söyledi.                  

Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar konuşmasının devamında: “ Her şeyin bir sonu var. Önemli olan güzel bitirmek. Bizim görev anlayışımız da,  elimizden geleni terimizin son damlasına kadar çalıştığımız kurum ve memleket sevdasıyla yapıp, gururla ve onurla böyle güzel bir kapanışla sonlandırabilmektir. Eğitim Fakültemiz eski dekanı Prof. Dr. Nezahat Güçlü ve Spor Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Mehmet Güçlü, görev süreleri boyunca Yozgat Bozok Üniversitemize gururla ve her gün bir gün öncesinden daha iyi ve daha çok fayda sağlamak amacıyla çalışarak önemli katkılar sağladı. Bugün kıymetli hocalarım emekli olmaları nedeniyle aramızdan ayrılıyorlar. Umarım bizim de görev süremiz bittiğinde Mehmet ve Nezahat Hocalarım gibi mutlu, gururlu, güzel anı ve hatırlarla dolu bir ayrılık olur. Kıymetli hocalarımızın unutulmayacaklarını ve bizim için değerli olduklarını bilmelerini isterim. Fakültemize sunduğu değerli katkılardan dolayı Mehmet Güçlü Hocama teşekkür ediyor,  bundan sonraki hayatlarında mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum. Dekanlık görevine vekâleten atanan Prof. Dr. Ercan Polat Hocamızın da deneyim ve tecrübeleri ile bundan sonraki süreçte fakültemize değer katarak fakültemizi bulunduğu yerden daha ileri seviyeye taşıyacağına inancım tamdır.  Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

25.09.2024 14:15:17
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km 66900 Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr