You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

REKTÖRÜMÜZDEN SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ VE TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Kul'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyareti esnasında Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ni de gezen Rektörümüz, Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul'a "Yozgat Tarihi ve Kültürü" isimli kitabı hediye etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ temaslarının devamında Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fatih Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ,  mevkidaşına yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarı ve muvaffakiyetler diledi. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz da nezaket ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a teşekkür etti.

19.1.2023 10:26:58