GENEL DUYURULAR

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI SONUÇLARI

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere toplam 20 adet sürekli işçi alım ilanımız Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfasında 07.10.2019 tarihinde yayımlanmış ve 07-11 Ekim 2019 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla başvurular alınmıştır.Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Rektörlüğümüze gönderilen nihai listelerde şartları taşıyan sürekli işçi adayları için, 17 Ekim 2019 Perşembe günü saat 14:00’ de Üniversitemize ait Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi binamızda, isteyen adayların izlemesine imkan verecek şekilde Yozgat 1. Noteri tarafından kura çekimi gerçekleştirilmiştir.

Noter kurası sonucunda talep şartlarına uyan başvurulardan her bir kadro için, talep sayısının 4 katı asil ve 4 katı yedek aday belirlenmiştir. Ayrıca Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar statüsünde temizlik görevlisi kadrosu için başvuran adayların sayısı (11 kişi) bu kadro için açık iş sayısının 4 katını (12 kişi) geçmediğinden noter kurasına dahil edilmeksizin başvuranların tamamı doğrudan mülakata alınacaktır.

Mülakat sınavına girmeyi hak eden asil adaylar için söz konusu mülakat tarihleri, yerleri ve diğer hususlar daha sonra Üniversitemiz web sayfasından (www.bozok.edu.tr) ilan edilecektir.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

-Temizlik Görevlisi Noter Kurası Sonuçları İçin Tıklayınız!

-Güvenlik Görevlisi Noter Kurası Sonuçları İçin Tıklayınız!

-Engelli Temizlik Görevlisi Noter Kurası Sonuçları İçin Tıklayınız!

-Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Noter Kurası Sonuçları İçin Tıklayınız!

-TMY ve Eski Hükümlü Mülakat Listesi İçin Tıklayınız!

18.10.2019 11:03