You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Öğrencilerimizin Dikkatine..

*Ders kayıtları 26 Eylül - 30 Eylül 2022 tarihleri arasındaki Ders Ekleme, Bırakma ve Mazeret Kayıtları haftasında da devam edecek olup, intibak öğrencilerimiz ve diğer kayıtlanmada sorun yaşayan öğrencilerimiz Ekle-Sil/Mazeret haftasında danışmanlarıyla birlikte kayıtlarını gerçekleştrebileceklerdir.

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

(Lisanüstü ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Hariç)

Dönem dersleriniz sistem tarafından tanımlanmıştır. Kayıt haftasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)' ne giriş yapmanıza gerek yoktur. 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasındaki ekle-sil/mazeret kayıtları haftasında OBS üzerinden 'Danışman Onayına Gönder' işlemini yaptıktan sonra Akademik Danışmanlarınıza bizzat başvurarak kaydınızı kesinleştirmeniz gerekmektedir.

Güz Dönemi Kayıt Yenileme İçin

Harç Ücretleri İçin

Uzaktan Eğitim Harç Ücretleri İçin

TIKLAYINIZ!