2021 Yılı Beceri Geliştirme Bahçeleri Duyurusu

ÜNİVERSİTEMİZ PERSONELİNE YÖNELİK PLANLANAN

2021 YILI BECERİ GELİŞTİRME BAHÇELERİ DUYURUSU

1. Üniversitemiz personeline yönelik “Beceri Geliştirme” amaçlı bahçeler “Topçu” mevkiinde planlanmıştır.

2. Beceri Geliştirme Bahçeleri kullanımı sadece Yozgat Bozok Üniversitesi personeline yönelik olacak, ikinci, üçüncü şahıslara devri mümkün olmayacaktır.

3. Beceri geliştirme bahçeleri yaklaşık 76 m2 olarak planlanmış olup, aşağıda belirtilen Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinin IBAN hesabına 5 Mayıs 2021 tarihine kadar hizmet bedeli olarak 150 TL yatırılması gerekmektedir.

4. Beceri geliştirme alanları için belirlenen hizmet bedelinin tamamı peşin olarak yatırılacak ve ücretini yatıranlara kura ile yer gösterimi yapılacaktır. Ücretini yatırmayanlar kuraya dahil edilmeyecektir.

5. Beceri geliştirme bahçelerinde tek yıllık bitkilerin yetiştirilmesi önerilmektedir.

6. Bu alanların sulanması için sadece damlama sulama sistemi kullanılacaktır. Hortumla veya salma sulama şeklindeki uygulamalar kullanılmayacaktır.

7. Bu alanları kullanan personelimiz, damlama sulama malzemelerini kendileri tedarik edip, gösterilen alana yerleştirme işlemlerini de kendileri gerçekleştireceklerdir.

8. Beceri Geliştirme alanına görüntü kirliğine sebebiyet vermeyecek şekilde geçici tarzda gölgelik oluşturmak mümkündür.

9. Personelimizin beceri geliştirme alanlarındaki faaliyetlerinde, komşu hukukuna riayet edeceklerine ve birlikte iş yapma anlayışıyla sabırlı ve paylaşımcı olacaklarına dair inancımız tamdır.

10. Kullanılan beceri geliştirme alanı sezon sonunda bitki artıklarından temizlenmiş bir şekilde teslim edilecektir.

11. Ücretini yatıran personelimiz, dekontunu ve aşağıdaki formu mail yoluyla, bekir.ayyildiz@bozok.edu.tr ve umran.cagatay@bozok.edu.tr adreslerinegöndermeleri gerekmektedir.

Hesap sahibi: Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi

Açıklama: Beceri geliştirme bahçesi hizmet bedeli

IBAN: TR92 0001 2009 7850 0006 0000 87

Yozgat Bozok Üniversitesi Personeli İçin Beceri Geliştirme Bahçesi Talep Formu

Adı Soyadı

İletişim bilgileri

Tel:

Çalışma pozisyonu

Akademik

İdari

Çalıştığı Yer:

Fakülte/Yüksekokul/Bölüm

29.4.2021 15:03 || 1569 kez okundu.