YOZGAT VALİSİ KADİR ÇAKIR, ÜNİVERSİTEMİZ RADYOSU BOZOK FM’İN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Üniversitemiz İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan ve 107.0 frekansında yayın hayatını sürdüren Türkiye'nin en genç üniversite radyosu Bozok FM’in canlı yayın konuğu Yozgat Valisi Kadir Çakır oldu.

Canlı yayın öncesi Vali Çakır, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve İletişim Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Sedat Şimşek ile  biraraya gelerek bir süre sohbet etti.

Sunuculuğunu Öğr. Gör. Yasemen Göksügür’ün yaptığı 'Biz Bize' programına konuk olan Vali Çakır, Göksügür ve üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Vali Çakır, programda Yozgat'a yapılan yatırımlara ilişkin bilgiler vererek, Yozgat Bozok Üniversitesi ile ilgili görüşlerini açıkladı. Yayın sonrası İletişim Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet eden Çakır, öğrencilere derslerinde, radyo kanalına ise yayın hayatında başarılar diledi.

Program  sonrası Vali Çakır, İletişim Fakültesi öğretim elemanları, radyo yayın ekibi  ve öğrencilerle ile hatıra fotoğrafı çekildi.

27.11.2019 20:16