REKTÖRÜMÜZ, ÜNİVERSİTEMİZİ GASTROANTALYA’DA BAŞARIYLA TEMSİL EDEN AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, 21-24 Kasım tarihleri arasında Antalya’da ilki gerçekleştirilen Uluslararası Gastronomi (GastroAntalya) yemek yarışmasında bireysel dalda Bronz Madalya kazanan Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Programı öğrencisi Melike Sezgin ve ekibini makamında kabul etti.

Sosyal Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sarkım, Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan heyeti kabul eden ve programın faaliyetleri hakkında bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yozgat Bozok Üniversitesi'ni uluslararası arenada temsil ederek önemli bir başarıya imza atan ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

36 ülkeden, 800 yarışmacının katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası yemek yarışmasında üniversiteler arası pizza kategorisinde gerçekleştirilen bireysel performansıyla bronz madalya kazanan Melike Sezgin: “Yozgat Bozok Üniversitesi'ni başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası Gastronomi yarışmalarında derece yaparak madalya kazanmak çok güzel. Rektörümüz de başarımızdan dolayı bizleri tebrik ederek kutladı. Uluslararası yemek yarışmalarının yanı sıra çeşitli konularda akademik oturumlar, mutfak atölyeleri, ünlü şeflerin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalı workshoplarla da önemli deneyimler kazandık. Katkılarından dolayı Aşçılık Programı öğretim elemanlarına ve desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a teşekkür ediyorum.” dedi.

27.11.2019 12:41