DIRECTORATE OF COMMUNICATION PROTOCOL AND INFORMATION

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AHMET KARADAĞ: "STRATEJİK PLAN ÜNİVERSİTEMİZİN YOL HARİTASI OLACAK"

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AHMET KARADAĞ:

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Üniversitemizin 2022-2026  yıllarının  amaç ve hedeflerinin belirlendiği Stratejik Planın hazırlanmasında emeği geçen akademik ve idari personelle bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yozgat Bozok Üniversitesi'nin geleceğe yönelik amaç, hedef ve stratejiler geliştirebilmesi için geçmişte neleri başardığı, hangi alanlarda hedeflerine ulaşamadığı, bunun nedenleri, mevcut durumda hangi kaynaklara sahip olduğu, hangi yönlerinin gelişmeye açık olduğu ve üniversitenin kontrolü dışındaki olumlu ya da olumsuz gelişmelerin değerlendirilmesi amacı ile Üniversitemizin 2022-2026 dönemini kapsayacak Stratejik Planının hazırlandığını söyledi.

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin 2022-2026 dönemindeki yol haritasını belirleyebilmek ve planlayabilmek adına somut hedeflere dayalı kapsamlı bir stratejik plan hazırlandığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Planın ekonomik, insan gücü ve yönetimsel açıdan uygulanabilir olması için analiz süreci yapılarak, bu analize uygun hedefler ortaya konuldu. Üniversitemizin İhtisas üniversitesi olarak “Kararlılıkla, Başarıya…” sloganıyla başta eğitim-öğretimde en iyisini, en kalitesini yapmak, diğer taraftan da akademiya da söz sahibi marka bir üniversite olmak  noktasında çalışmalarımız  devam ediyor. Üniversitemizin 2022-2026  stratejik planının hazırlanması, analiz ve proje süreçlerinin tamamlanması noktasında gerekli çalışma ve faaliyetleri yürüten tüm çalışma arkadaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyor, uygulanacak olan stratejik planın Yozgat Bozok Üniversitesi'ni  daha güçlü noktalara taşıyarak marka bir üniversite olma yolunda katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum “dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, stratejik plan çalışmasında emeği geçen akademik ve idari personele teşekkür ederek, sertifikalarını takdim etti.

14.10.2021 15:02 || 780 once read.