REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AHMET KARADAĞ KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. METİN AKSOY’U ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Konya’ya giden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette iki üniversite arasındaki ortaklaşa işbirliği olanakları değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Aksoy,  iki üniversite arasında devam eden yakın işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, ülkemizin köklü üniversitelerinden Selçuk Üniversitesi ile her zaman işbirliği içinde ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdimi ile sona erdi.

10.6.2021 14:09 || 219 kez okundu.