DIRECTORATE OF COMMUNICATION PROTOCOL AND INFORMATION

ESKİ DEVLET BAKANLARINDAN TEOMAN RIZA GÜNERİ REKTÖRÜMÜZÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

54. Hükümette Devlet Bakanlığı görevinde bulunmuş, devlet ve siyaset adamı Teoman Rıza Güneri, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı makamında ziyaret etti.

“Endüstriyel Kenevir” alanında Üniversitemizin ihtisaslaşması pek çok alanda dikkatleri Üniversitemize ve ihtisas alanımıza çekerken eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri de yapmış olduğu ziyarette bu alana dönük olarak istişarelerde bulunmak ve ileriye dönük yatırım planlaması yapmak istediklerini ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ise öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ihtisaslaşma alanımıza gösterilen ilgiden ve bu alanda yatırım yapma düşüncelerinden dolayı eski Devlet Bakanı Teoman Rıza Güneri’ye teşekkür etti.

Görüşmeye Kenevir Araştırmaları Enstitüsü Koordinatörü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Yılmaz ve Enerji Araştırmaları Grubu Başkanı Rektör Bilim Danışmanı Doç. Dr. İlhami Yiğit de katıldı.

22.10.2020 16:10