TÜRK KIZILAYI KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

TÜRK KIZILAYI YOZGAT KAN BAĞIŞI MERKEZİ TARAFINDAN BOZOK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE, YÜKSEKOKUL VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINDA YAPILACAK OLAN KAN BAĞIŞI ORGANİZASYONUMUZA TÜM ÖĞRENCİ, AKADEMİSYEN VE İDARİ PERSONELİMİZİ KAN BAĞIŞI YAPMAYA BEKLİYORUZ. GÜZ DÖNEMİNDE YAPILAN ORGANİZASYONDA 722 ÜNİTE KAN ALINMIŞTIR.

BU YAPTIĞINIZ BAĞIŞLARINIZLA NİCE HAYATLAR KURTARDINIZ. HASTALARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ. BAHAR DÖNEMİNDE YAPMAYI PLANLADIĞIMIZ KAN BAĞIŞ ORGANİZASYONUNDA YENİ HAYATLAR KURTARMAK İÇİN SİZLERİ 10-27 NİSAN 2017  TARİHLERİ ARASINDA BOZOK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE, YÜKSEKOKUL VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA AŞAĞIDA BELİRTİLEN TARİH VE YERLERDE BEKLİYORUZ.

10 NİSAN PAZARTESİ; FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

11 NİSAN SALI; SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU