GENEL DUYURULAR

YÖGEM ÖĞRETİM ÜYESİ/ÖĞRETİM ELEMANI BEKLENTİ ANKETİ

Üniversitemizin Değerli Öğretim Üyesi ve Öğretim Elemanları,

Yozgat Bozok Üniversitesi Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÖGEM) olarak, öğrenme ortamımızı iyileştirmeye yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Önceliğimiz öğretim üyelerimizin beklentilerini belirleyip bu yönde çalışmalar yürütmektir.  Bu kapsamda, üniversitemizdeki mevcut duruma ilişkin değerlendirmeleriniz, yapacağımız çalışmalara ışık tutacaktır. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, üniversitemizdeki öğrenme ortamına ilişkin değerlendirmelerinizi yansıtabileceğiniz bir anket bulunmaktadır. Bu ankete verdiğiniz cevaplar sizlerin kimliğini açığa çıkaracak bilgiler içermemektedir. Bu nedenle içtenlikle cevap vermeniz Yozgat Bozok Üniversitesinde verilen eğitim hizmetlerinin kalitesini artırmamızda bize yardımcı olacaktır. Ayrıca bu linki üniversitemizdeki başka fakültelerden/ bölümlerden meslektaşlarınızla paylaşırsanız onların da görüşlerini almamıza yardımcı olursunuz. Anket yaklaşık 15 dakika sürmektedir. Katılımınız için teşekkürler.

Not: Linke ulaşmanızı kolaylaştırmak için bozok.edu.tr uzantılı mail hesabınıza daha önceden web sitesinden giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Hesabınızla ilgili problem yaşamanız halinde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile iletişime geçebilirsiniz.

20.6.2019 11:12