ÖĞRENCİ DUYURULARI

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KAYITLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU! IMPORTANT ANNOUNCEMENT ABOUT THE INTERNATIONAL STUDENT REGISTRATION!

Son zamanlarda küresel boyutta yaşanan Koronovirüs salgını nedeniyle; daha önce 9-13 Mart 2020 olarak ilan edilen Yurtdışından Kabul Edilen Öğrencilerin Üniversitemize kayıt tarihi Üniversite Yönetim Kurulu Kararıyla 15 Nisan 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Kabul alan öğrenciler 15 Nisan 2020 tarihi mesai saati bitimine kadar gerekli dokümanlarla başvurmaları halinde Üniversitemize kayıtlarını yaptırabileceklelerdir.

Kamuoyuna duyurulur.

Rektörlük

Due to the recent global Coronavirus outbreak; registration dates of International Students admitted to our university previously announced as 09-13 March 2020 have been extended to 15 April 2020 with the decision of University Administrative Board.

Admitted students may register until 15 April 2020 before the end of business day as long as they apply with the requried documents.

Publicly announced.

Rectorate