GENEL DUYURULAR

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI NOTER KURA SONUÇLARI

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI SONUÇLARI

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere toplam 22 adet sürekli işçi alım ilanımız Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfasında 03/03/2020 tarihinde yayımlanmış ve 03-09 Mart 2020 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla başvurular alınmıştır. Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Rektörlüğümüze gönderilen nihai listelerde şartları taşıyan sürekli işçi adayları için, 19 Mart 2020 Perşembe  günü saat 14:00’te Yozgat 1.Noteri tarafından Üniversitemize ait Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi binamızda Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Coronavirüs Tedbirleri kapsamında kura çekimine katılımcı kabul edilmeyerek ve Üniversitemizin resmi youtube ve instagram adresinden canlı yayın yapılmıştır.

Noter kurası sonucunda talep şartlarına uyan başvurulardan her bir kadro için, talep sayısının 4 katı asil ve 4 katı yedek aday belirlenmiştir. Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar statüsünde temizlik görevlisi kadrosu için 4 katı asil ve 3 katı yedek aday belirlenmiş olup, işe yerleştirmede öncelikli olanların tamamı açık iş sayısının dört katını geçmediğinden sözlü sınava katılmaya hak kazanmıştır.

Ülkemizde yaşanan Coronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle; Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Tedbirleri kapsamında evrak teslimi ve sözlü mülakat ileriki bir tarihe ertelenmiş olup, salgının ortadan kalkması halinde tekrar duyuru yapılarak, sözlü mülakat tarihleri, yerleri ve diğer hususlar daha sonra Üniversitemiz web sayfasından (www.bozok.edu.tr) ilan edilecektir.

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (ESKİ HÜKÜMLÜ VEYA TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARARLANANLAR) NOTER KURA SONUCU

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (ENGELLİ) NOTER KURA SONUCU

TEMİZLİK GÖREVLİSİ (NORMAL STATÜDE) NOTER KURA  SONUCU