ÖĞRENCİ DUYURULARI

Öğrenci Anketi

Memnuniyet Anketi

Bu veri formu, Yozgat Bozok Üniversitesi öğrencilerinin üniversitelerinden memnuniyet düzeyinin belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır.
Elde edilecek bilgiler, Yozgat Bozok Üniversitesi Kalite Komisyonu’nun çalışmalarında kullanılacaktır. Sonuçlar genel olarak değerlendirileceğinden katılanların isimlerinin araştırma açısından önemi yoktur. Sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğu sizlere yönelik vereceğimiz hizmetin kalitesini artırabilmemiz için son derece önemlidir. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.  Bu anket için Bozok uzantılı mail ile oturum açmak zorunludur.

Ayrılış Anketi

Değerli Mezunlarımız;
Bu veri formu, Yozgat Bozok Üniversitesi mezunlarının iletişim bilgilerinin güncellenmesi ve memnuniyet düzeyinin belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır.
Elde edilecek bilgiler, Yozgat Bozok Üniversitesi Kalite Komisyonu’nun çalışmalarında kullanılacaktır. Sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğu sizden sonra eğitim alacak öğrencilere yönelik vereceğimiz hizmetin kalitesini artırabileceği için son derece önemlidir. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.  Bu anket için Bozok uzantılı mail adresi ile oturum açmak zorunludur. Şifresini bilmeyenler Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile irtibata geçiniz.

Mezunlar Anketi

24.5.2018 00:00