Üniversitemiz Ödül Başvuru Duyurusu

Üniversitemizin Ödül Yönergesi, akademik ve idari personellerinin, öğrencilerinin,  birimlerinin, üniversite dışındaki kişi, kurum ve kuruluşların, çalışmalarında göstermiş oldukları üstün başarı ve hizmetlerinin değerlendirilmesi, performanslarının artırılmasının teşvik edilmesi ve çalışmalarının ödüllendirilmesi amacıyla verilecek ödüllere ilişkin usul ve esasları belirlemek amacıyla Üniversitemiz Senatosu’nca  04.02.2021 tarihinde kabul edilerek yürürlüğe girmiştir.

Söz konusu Yönerge kapsamında:

1. Başvurular 15.03.2021 tarihinde başlayacak olup 31.03.2021 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. Bu tarihten sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.
  2. Başvurular ve aday gösterme söz konusu Yönerge’nin 13. maddesinde belirtilmiş olup, başvurular ve aday göstermenin madde metninde belirtilen süreçlere  uygun yapılacaktır.
  3. Başvuruların ödül komisyonu sekreteryasını yürüten Personel Daire Başkanlığı’na gönderilecek ya da teslim edilecektir.

Personel Daire Başkanlığı

(Demet ÇEVİK-1270)

Yönerge İçin TIKLAYINIZ!

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ!

18.3.2021 12:10 || 8613 kez okundu.