ÖĞRENCİ DUYURULARI

İngilizce A1 Kursu Ön Başvuruları Başlamıştır ( BOSUYAM )

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BOSUYAM) tarafından Online olarak düzenlenen kurslarımız için ön başvurular başlamıştır.

BOSUYAM web sitesinde yer alan Kursiyer Başvuru Formunu doldurarak kursumuza başvuru yapabilirsiniz.

08.02.2021 - 22.02.2021 tarihleri arasında  (HALK BANKASI YOZGAT ŞUBESİ) TR550001200978500006000074 no'lu hesap numaramıza ad,soyad ve ücreti yatırdığı kursun adıyla ödeme yapılması gerekmektedir. Kursa katılım sağlayacak kursiyerlerin elektronik posta adresi bulunmalıdır.

Ön başvuru için TIKLAYINIZ!

Kursun Adı:

Temel İngilizce Kursu

Toplam Kurs Süresi (Saat):

48 saat

Kursun Kaç Hafta Süreceği:

8 hafta

Haftada Kaç Gün ve Saat Olacağı:

2 gün 6 saat

Kursun Başlangıç Tarihi:

22.02.2021

Kursun Bitiş Tarihi:

16.04.2021

Kursun Verileceği Mekân:

Kurs Sonunda Verilecek Belge:

(   )Katılım Belgesi       (  X )Başarı Belgesi       (   )Sertifika

NOT: 40 saat altında Katılım Belgesi, 40-59 saat arası Başarı Belgesi, 60 saat ve üzeri eğitimlerde Sertifika verilmektedir.

Kursun Hitap Ettiği Kitle:

(X)Genel

(X)Öğrenci           (   )Diğer (yazınız):

(   )Eğitimci

Kursun Ücreti:

250 TL

Kursun Amacı:

BOSUYAM Temel İngilizce Kursu, Uluslararası bağlamda tanınmış bir standart olan Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) A1 seviye dil becerisi kazandırmayı hedeflemektedir.Kursumuzun sonunda devam koşulunu sağlayan ve değerlendirme sonucunda başarılı olan kursiyerlerimize başarı belgesi verilecektir.İngilizce’de yeterlilik kazandırmak için başta YOBU öğrencileri olmak üzere kamu kuruluş ve özel kuruluşlarda görev yapanlara ve Yozgat halkına yönelik düzenlenen bu A1 Temel İngilizce Kursu sonucunda kursiyerlerin şu becerileri kazanması planlanmaktadır:

Temel ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan günlük konuşma ifadelerini ve çok temel ifadeleri anlayabilme ve kullanabilme,

Kendisi ve diğer kişileri tanıtabilme ve nerede yaşadığı, tanıdığı kişiler ve sahip olduğu şeyler gibi kişiler bilgiler hakkında soru sorup yanıtlayabilme,

Karşısındaki kişi yavaş ve net konuştuğunda ve yardım edebilme ve diğer kişilerle pratik biçimde iletişim kurabilme

4.2.2021 13:00 || 4825 kez okundu.