GENEL DUYURULAR

İlahiyat Fakültesi Dergisi (BOZİFDER) Fuat Sezgin Özel Sayısı

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

FUAT SEZGİN ÖZEL SAYISI

Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi (BOZİFDER), 2019 yılının Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından “Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla yapılacak etkinlikler çerçevesinde Eylül 2019’da “Fuat Sezgin Özel Sayısı” çıkaracaktır. Bu kapsamda; makaleler ve diğer çalışmalar için Fuat Sezgin’in ilmi kişiliği, çalışmaları, bilime katkıları gibi alt konular belirlenmiştir. Daha önce herhangi bir yerde yayımlanmamış veya bildiri kapsamında yayımlanmış olan çalışmalarınızı (belirtmek suretiyle) 01 Temmuz 2019 tarihine kadar dergimizin dergiparkta yer alan http://dergipark.gov.tr/bozifder adresine gönderebilirsiniz. Hakem sürecinden geçen çalışmalar Eylül ayındaki özel sayıda yayımlanacaktır.

ÇALIŞMA PLANI

Makale Kabulü : 01 Temmuz 2019 tarihine kadar