GENEL DUYURULAR

ARŞ. GÖR. DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Tıp Fakültesi İçin Tıklayınız!

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu İçin Tıklayınız!

İlahiyat Fakültesi (Din Psikolojisi) İçin Tıklayınız!

İlahiyat Fakültesi (Din Sosyolojisi) İçin Tıklayınız!

Müh- Mim. Fakültesi Bilgisayar Müh.Böl. Bilgisayar Donanımı İçin Tıklayınız!

Müh- Mim. Fakültesi Elektrik-Elektronik Müh.Böl. Bilgisayar Bilimleri İçin Tıklayınız!

Müh- Mim. Fakültesi İnşaat Müh.Böl. Mekanik İçin Tıklayınız!

Müh- Mim. Fakültesi Elektrik-Elektronik Müh.Böl. Kontrol ve Kumanda Sistemleri İçin Tıklayınız!

Müh- Mim. Fakültesi İnşaat Müh.Böl. Yapı Malzemesi İçin Tıklayınız!

ASIL KAZANAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

1-Başvuruda verilen belgelerin asılları,

2-Askerlik durum belgesi,

3-Sağlık raporu,

4-Son üç ay içinde çekilmiş 6 (alt)ı adet vesikalık fotoğraf,

5-Adli sicil belgesi,

6- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 (üç) nüsha halinde kesinlikle bilgisayar ortamında doldurulacaktır) form için TIKLAYINIZ!

Yukarıda istenen belgelerin sonuç açıklama tarihinden itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde başvuru yapılan birime teslim edilmesi gerekmektedir.

-Belirtilen süre içerisinde evraklarını teslim etmeyenlerin ataması yapılmayacaktır.

Not: Bu sonuçlara ilan tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içerisinde itiraz edenlerin itirazları değerlendirmeye alınacak olup, 3 (üç) iş gününden sonra itiraz edenlerin talepleri değerlendirilmeyecektir.

2.9.2019 09:29