GENEL DUYURULAR

8. SCORE Kongresi

Değerli Türk Tıp Öğrencileri Birliği Gönüllüleri,

Sizlerle 23-25 Mart 2019 tarihinde Bozok Tıp Öğrencileri Birliği ev sahipliğinde bu yıl sekizincisi düzenlenen SCORE Kongrenin katılımcı başvurularının açıldığını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!

SCORE Kongre, araştırma değişimine giden öğrencilere katılmış oldukları araştırma projelerini tanıtma fırsat yaratan; aynı zamanda tıp fakültesi öğrencilerinin araştırma yapmaya dair bilgi kazanmasını sağlayan bilimsel bir kongredir. Bu kongrede klasik olgu ya da derleme sunumları yerine araştırma sunumları yapılarak, öğrencilerin hem bilime hem değişime olan ilgilerine karşılık verir. Geleceğin hekimleri ve araştırmacıları olarak artık bilimi geliştirecek kişilerin öğrenciler olduğunu ve üretme sırasının bize geldiğini fark ettiren SCORE Kongre, birçok alandan konuşmacılarla dolu dolu bir bilimsel program vaat eder.

Konaklama : SAFA SORGUN TERMAL HOTEL & SPA YOZGAT
Konaklamalı katılımcı ücreti : 235 ₺
Konaklamasız katılımcı ücreti: 135 ₺

Detaylı bilgi ve kayıt için : http://Scoreblue.club

Son başvuru tarihi: 10 Mart 2019 Pazar saat 23.59

Her türlü sorunuzda scorekongre@turkmsic.net adresi üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kongre Duyuru Videosu İçin Tıklayınız

5.3.2019 08:27